workshops-en-programmas-titel

“Dementie is een chronische ziekte van de hersenen,
die de patiënten diep in het hart treft. Dementie tast de kern van hun bestaan aan.”

Uit: Bij Alzheimer op schoot van Bère Miessen.

Liedjes die als het ware langs de gevoelens van verlies, eenzaamheid en jaloezie, gaan en eindigen bij de Kracht van Liefde

De programma's

 De kracht van Liefde

‘De Kracht van Liefde ‘bestaat uit een reeks van liedjes die als het ware langs de gevoelens van verlies, eenzaamheid en jaloezie gaan en eindigen bij de kracht van liefde. U zult liedjes herkennen van o.a. Jacques Brel, Ramses Shaffy, Frans Mulder, Jules de Corte en Toon Hermans.

 

Tussen de liedjes door verteld Guido over zijn persoonlijke-, en werkervaringen. Het programma is geschikt voor ouderen en ook vooral voor iedereen die op een of andere wijze betrokken is bij de zorg voor ouderen.

 

Referentie:
‘Guido voelt en (be)leeft waarover hij zingt en weet daardoor te raken….De liedjes zijn tijdloos…zo zingt hij ondermeer het ontroerende liedje van Youp van het Hek en Ton Scherpenzeel waarin hij Meneer Alzheimer vraagt een beetje te selecteren in de dingen die hij onthoudt.’

Jasper Teule

Uw huiskamer als podium

Op het gebied van cultuur is de laatste jaren erg veel veranderd. Naast de enorme toename van festivals en grootschalige concerten is er ook  steeds meer behoefte ontstaan aan intimiteit en kleinschaligheid.

 

Een nieuwe trend zijn de huiskamer concerten.
Het huiskamerconcert brengt de cultuur naar u toe. Daar waar u, met elkaar, in uw eigen vertrouwde omgeving bent. U zit er, om het zo maar eens te zeggen, met de neus boven op.

 

Een huiskamer concert is altijd maatwerk.
Guido hoort graag welke wensen u heeft om zo zijn  programma goed daarop af te stemmen. Bij zijn optreden maakt hij gebruik van een geluidsband met bijbehorende apparatuur.

Levenseinde workshop

Het is voor velen van ons niet gemakkelijk om te praten over het levenseinde. ‘Dat komt later wel.’
Maar later blijkt nog wel eens te laat te zijn. Als een levensbedreigende ziekte zich aandient is er vaak geen rust meer om hier over te praten. Laat staan als er een acute dreiging is.

De kracht van liefde

“Dementie is een chronische ziekte van de hersenen, die de patiënten diep
in het hart treft. Dementie tast de kern van hun bestaan aan.”
Uit: Bij Alzheimer op schoot van Bère Miessen.

cover-cd-guido-lamm-de-kracht-van-liefde-

Een CD met Nederlandstalige
liedjes die langs de gevoelens van
verlies, eenzaamheid en jaloezie gaan
en eindigen bij de kracht van liefde.